Endless Summer: -20 % alennusta hoitotuotteista

Menu

Parfumdreams
Bruno Banani 40 Tuote

Bruno Banani hajuvesi

Bruno Bananin nais- ja miestuoksuille on aina ollut ominaista niiden monimuotoisuus - sama monimuotoisuus, joka on tehnyt valmistajan vaate- ja asustesarjoista suosittuja monitoimituoksuja ympäri maailmaa. Vuonna 1994 perustettu tuotemerkki on alusta lähtien luottanut iskulauseeseen, joka lienee useimmille jo tuttu: "Not for everyone". Samaa voidaan epäilemättä soveltaa Bruno Bananin naisille ja miehille tarkoitettuihin tuoksuihin, jotka eivät missään nimessä ole jokaiselle sopiva juoksuratkaisu, vaan pikemminkin aistillinen ja viettelevän tuoksuinen ilmaus yksilöllisyydestä. Joustavuudesta ja monipuolisuudesta ei kuitenkaan ole puutetta - merkki ja sen hajuvesimiehet ovat tunnettuja siitä, että he kokeilevat jatkuvasti eksoottisia ja jännittäviä tuoksuesansseja.

Aistikkaasta ja makeasta mausteiseen ja miehekkääseen

Tuoksu on aistillinen ja makea, mausteinen ja maskuliininen.

Bruno Banani -tuoksuille naisille ja miehille on ominaista toinenkin ainutlaatuinen piirre: brändi suosii erityisesti värikkäitä ja kulmikkaita pulloja. Kaltevan pohjan ansiosta lasipullot seisovat kylpyhuoneen kylppärissä hieman vinossa, Pisan kaltevan tornin tapaan - mutta silti täysin vakaasti ja turvallisesti putoamisen varalta. Luomukset ovat ehdottomasti katseenvangitsija kylpyhuoneessa. Tuoksut ovat myös erittäin monipuolisia. Absolute Man, yksi BB:n lippulaivatuoksuista, yhdistää monia mausteisia harmonioita, kun taas esimerkiksi Pure Man keskittyy pääasiassa raikkaisiin harmonioihin. Naisille parfyymit käyttävät kukkakimppuja ja aistillisia tuoksuakordeja, jotka myös muodostavat täydellisen kontrastin tyypillisten epäsymmetristen flakoneiden kanssa. Ihanteellinen kaikille, jotka etsivät yhtä lailla nykyaikaisia tuoksuja ja jännittäviä, monipuolisia luomuksia.

Palvelumme

21% Arvoseteli

Tilaa uutiskirje ja varmista 21%:n alennuskoodi**

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 11.09.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube